warga_psm
orang_awam

Module Toolbar

parkingniaga

 

NOTIS : Padang Letak Kereta A, B, C, D, E dan F di KLSC, Bukit Jalil (Kompleks Sukan Negara Bukit Jalil) akan ditutup untuk sebarang penggunaan bagi memberi laluan kepada persiapan dan penganjuran Sukan SEA Kuala Lumpur 2017. Penutupan ini akan bermula dari 1 Ogos hingga 30 Ogos 2017

Bagi maksud ini, para pengguna LRT boleh menggunakan Padang Letak Kereta Taman X-Treme bagi tempoh masa tersebut.

Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

 

 

NOTIS: Untuk makluman semua, Perbadanan Stadium Malaysia tidak menjual dan tidak melantik mana-mana pihak untuk menjual sebarang lot untuk tujuan perniagaan makanan dan minuman di KL Sports City sepanjang Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 berlangsung. Pihak peniaga yang berminat dinasihatkan untuk berhati-hati dengan pihak atau individu tidak bertanggungjawab yang cuba mengaut keuntungan sempena temasya sukan yang akan datang ini. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada PSM di laman Facebook kami.

NOTICE: Please be informed that Perbadanan Stadium Malaysia (PSM) is not selling or appointing any party to sell the lots in KL Sports City for the purpose of Food & Beverage business during Kuala Lumpur SEA Games 2017. Interested vendors are advised to be aware of irresponsible parties who would ride on PSM's capacity and collect fee from the vendors. Any enquiry can be channeled to PSM's through our Facebook page.

Go to top