warga_psm
orang_awam

Module Toolbar

Perbadanan Stadium Malaysia - Items filtered by date: Oktober 2017
Ahad, 08 Oktober 2017 10:47

Konsert Rajaa The One Man

Kuala Lumpur, 8 Oktober – Konsert Raaja the Oneman Show telah berlangsung di Axiata Arena merupakan konsert Kollywood terbesar setakat ini dengan kehadiran penonton  melebihi 13,000 orang.

Persembahan dan penampilan istimewa llayaaja selama 5 jam tanpa henti menggamatkan Axiata Arena. Selain itu, penyanyi terkenal seperti S.Chitra, Mano, Hariharan, Kartik, Marudhu Balkrishna serta beberapa penyanyi lagi turut memeriahkan konsert yang sama.

 

2 3 4

Published in Arkib Berita

Kuala Lumpur, 7 Oktober 2017 – Sempena menjelang Sambutan Hari Depavali tidak lama lagi, Agenda Suria Communication Sendirian Berhad telah menganjurkan Karnival Depavali 2017 yang terletak di padang letak kereta B, KL Sports City.

Karnival tersebut akan berlangsung mulai 7 Oktober hingga 17 Oktober 2017 bermula jam 12.00 tengahari sehingga 10.00 malam. Pelbagai jenis jualan yang ditawarkan kepada pengunjung antaranya kain sari, baju punjabi dan aksesori untuk wanita seperti rantai, gelang dan pelbagai lagi.

Orang ramai yang berhasrat untuk datang ke karnival boleh menggunakan pengangkutan awam, LRT Bukit Jalil dan bagi yang ingin menggunakan kenderaan persendirian boleh meletakkan kenderaan di padang letak kereta B yang berhampiran dengan tapak karnival tersebut.

 

2 3 4

Published in Arkib Berita
Khamis, 05 Oktober 2017 10:51

MyCEB melawat ke KL Sports City

Kuala Lumpur, 5 Oktober 2017 – Perbadanan Stadium Malaysia telah menerima lawatan dari Malaysia Convention and Exhibition Bureau (MyCeb) ke KL Sports City.

Lawatan tersebut diketuai oleh Encik Tony Mahaigan selaku Pengurus Besar Malaysia Major Events dan 12 orang lagi kakitangan MyCeb. Encik Tony dan kakitangan MyCeb di bawa melawat ke Aras 3M untuk melihat persekitaran Corporate Suite bahagian dalam Stadium tentang ruang tempat duduk penonton setelah mendengar taklimat ringkas daripada Encik Azman Fahmi , Ketua Pegawai Eksekutif Perbadanan Stadium Malaysia.

Encik Tony dan kakitangan MyCeb turut di bawa melawat ke sekitar KL Sports City sebelum berangkat pulang.

 

2 3 4

Published in Arkib Berita
Go to top