Module Toolbar

 • Pusat Boling Padang yang terletak kira-kira 15 minit perjalanan dari bandaraya Kuala Lumpur ini adalah merupakan gelanggang untuk acara boling padang semasa sukan Komanwel ke XVI Kuala Lumpur 98’.

  Venue yang mempunyai (3) tiga buah gelanggang bersaiz 40m x 40m ini mampu menampung kapasiti penonton seramai 1,000 orang dan termasuk 300 orang di kawasan pentas utama. Venue ini turut dilengkapi dengan kemudahan untuk digunakan oleh peserta, pegawai pertandingan, kakitangan media dan tetamu-tetamu. Turut disediakan juga kemudahan-kemudahan lain seperti bilik persalinan, kafetaria,lounge, bilik VIP dan lain-lain lagi untuk kesenangan dan keselesaan para pengguna venue ini.

  Pendek kata, Pusat Boling Padang Bukit Kiara merupakan tempat yang ideal untuk aktiviti boling padang dengan kemudahan dan persekitaran yang menarik.

  Pusat Boling Padang kini dalam fasa kerja-kerja menaiktaraf sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan kelak. Justeru itu, segala sewaan dan urusan tidak lagi di buat di Pusat Boling Padang. Untuk maklumat lanjut sila hubungi Bahagian Perhubungan Korporat di talian 03-8992 0888.
 • Sedang Dikemaskini
 • Untuk mendapatkan maklumat berkenaan sewaan, sila hubungi Bahagian Pembangunan Perniagaan di :

  Bahagian Pembangunan Perniagaan,
  L2-E-10, Enterprise 4,
  Aras 2, Technology Park Malaysia,
  Lebuhraya Puchong Sg. Besi, Bukit Jalil,
  57000 Seri Petaling,
  Kuala Lumpur
  Tel : +603 8992 0888
 • kiara lay plan1

Go to top