warga_psm
orang_awam

Module Toolbar

BUKIT JALIL – 6 Jun 2012 :  YB Menteri Belia dan Sukan, YB Khairy Jamaluddin Abu Bakar serta Timbalan Menteri Belia dan Sukan, YB Dato' M. Saravanan hari ini berkesempatan meluangkan masa dengan membuat lawatan rasmi ke Perbadanan Stadium Malasyia (PSM), Bukit Jalil. Ketibaan beliau bersama rombongan disambut oleh Pengerusi PSM, Datuk Jamil Salleh , Ketua Pegawai Eksekutif PSM, Tuan Haji Ahmad Halmi Harun serta warga PSM. Turut serta dalam lawatan ini adalah Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan ( KBS ), Dato’ Mohid Mohamed, serta Ketua Pengarah Majlis Sukan Negara, Dato’ Seri Zolkples Embong.

 

Dalam lawatan rasmi ini, YB Menteri Belia dan Sukan, YB Khairy Jamaluddin Abu Bakar serta Timbalan Menteri Belia dan Sukan, YB Dato' M. Saravanan telah diberikan taklimat berkenaan PSM oleh Pengerusi PSM dan Ketua Pegawai Eksekutif PSM sendiri. YB Menteri juga berkesempatan melawat padang Stadium Nasional. Dalam ucapannya, beliau berharap padang Stadium Nasional dinaiktaraf supaya boleh digunakan untuk perlawanan antarabangsa dan mengurangkan aktiviti yang bukan sukan bagi menjaga kualiti padang.

Ketua Pegawai Eksekutif PSM, Tuan Haji Ahmad Halmi Harun serta seluruh warga Perbadanan mengucapkan jutaan terima kasih dan berbangga di atas kesudian YB Menteri Belia dan Sukan, YB Khairy Jamaluddin Abu Bakar serta Timbalan Menteri Belia dan Sukan, YB Dato' M. Saravanan meluangkan masa melawat Perbadanan Stadium Malaysia.

Go to top